справедливи-кредити-Klear

Блог / Кредити

Защо са справедливи кредитите в Klear?

13 септември 2022 / 7 мин.

Последно обновена на

Какво ще си помислиш за финансова институция, която стартира представянето си като показва как можеш да се откажеш от услугите им?

Полудели ли са, искат ли въобще да отпускат кредити?

В тази статия ти представяме различни кратки видеа, които показват колко лесно и справедливо е да се възползваш от кредит в Klear, и стартираме с това как да се откажеш от него с напълно основателна причина!

Кредитът е отговорност за години напред. Разбира се, получаването му е основен момент, но да знаеш какво може да се случи след това, е също от изключителна важност, която често бива пренебрегвана

В следващите редове, в 2-3 минутните видеа ще видиш как да изпълниш действия като: отказ от кредит, промяна на падежна дата, предсрочно погасяване или как да завършиш вече започнатото

За финал, след като си се уверил, че можеш да управляваш кредита си, ще имаш възможност да видиш колко е лесно да кандидатстваш, получиш оферта и завършиш заявката си! 😉

Как да се откажеш от кредита си?  

Можеш да откажеш кредита си в 14-дневен срок след неговото усвояване. В този случай, таксата на Klear ще бъде анулирана. Единствено ще дължиш на инвеститорите лихва за времето, в което техните пари са били при теб. Справедливо, нали? 

 

Как да промениш падежната си дата?

Веднъж годишно можеш да сменяш падежната си дата, за да се адаптираш при настъпили промени в получаването на твоята заплата.

Няма такса за това, просто еднократна корекция на лихвата - ако промяната прави следващото плащане по-далечно от текущата ти падежна дата, има допълнителна лихва за инвеститорите. Ако пък е по-близо - ти ще заплатиш по-малко. Справедливо, нали?  

 

Как да проследяваш състоянието на кредита си? 

В зоната ти за самообслужване в Klear ще откриеш всичко, което ще ти бъде необходимо. Лесно ще можеш да проследяваш вече платеното, както и оставащото дължимо.  

Можеш да използваш безплатно функционалностите изцяло онлайн или да свалиш всички необходими документи. Справедливо, нали?  

 

Как да платиш вноската си? 

Най-лесният и изгоден начин към този момент е да използваш своето онлайн банкиране, за да направиш превод. Цялата необходима информация е достъпна в зоната ти за самообслужване.

Не забравяй да добавиш своя номер на сметка в основанието! Използваме го, за да разпознаем плащането ти автоматично, без закъснение!

 

Как да направиш частично погасяване?

Може предварително да направиш плащане на сума, по всяко време, без какъвто и да било минимум. Така ще спестиш от лихвата. 

Твоят погасителен план ще бъде автоматично преизчислен според избора тидали да намалиш размера на вноската или оставащия срок. 

И всичко това безплатно. Справедливо, нали? 

 

Как да направиш предсрочно погасяване? 

Симулаторът ни ще ти покаже каква е точната сума за погасяването на твоя кредит в зависимост от датата, на която ще направиш плащането.

Опцията е достъпна по всяко време, на няколко клика разстояние, без такса или наказателна лихва. Справедливо, нали? 

 

Как да получиш оферта? 

Всяко наше предложение е индивидуално и се формира на база твоя профил и кредитна история. Отнема само няколко минути да попълниш заявка и да получиш оферта.   

Може лесно да видиш цялата цена на кредита, която включва лихвата за инвеститорите и таксата на Klear. Справедливо, нали?

 

Как да завършиш заявката си за кредит?  

Ако офертата ти допада, трябва само да прикачиш копие на личната си карта и съгласие за проверка в НОИ. Ще подпишеш договор онлайн и ще избереш удобен за теб ден и час за кратко видео интервю.  

Не се безпокой, финансирането ще бъде направено само след твоето потвърждение, а ако все пак размислиш, ще можеш да се откажеш от кандидатстването си по всяко време. Няма да дължиш такса. Справедливо, нали? 

 

Извод 

Вероятно повечето от нас са изпитвали разочарование при прекратяване на услуга, която са използвали с течение на времето. 

Всичко е хубаво и лесно в началото, когато ставаш клиент. Но в края, понякога се сблъскваме с въпроси като - автоматично подновяване при по-лоши условия, такси за прекратяване на договор или всякакви бюрократични пречки, които правят живота труден.  

В Klear сме създали всичко да бъде просто и честно, от самото начало до края. Защото вярваме, че справедливото отношение е най-важното, за да се изгради един по-устойчив финансов свят. 

Доказателството е, че повечето от новите ни клиенти биват препоръчвани от съществуващи вече такива, включително и от тези, които нямат активни продукти. 😉 

Потребителски кредит на ниска цена от Klear. Онлайн. Без изненади.