• Използваме бисквитки, за да подобрим работата ти с нашия сайт.
  • Научи повече
Влез
потребителски кредит
Това не прилича ли на пирамида или схемата на Чарлз Понци?

Платформите за p2p кредитиране не са нещо ново. Създадени са преди 10 години. Оттогава индустрията се е разраснала и е установила множество добри практики.

Основните оперативни правила и изисквания, наложени от Асоциацията за Peer-to-Peer във Великобритания, се приемат добре и прилагат постепенно от платформите по целия свят.

Те би трябвало да предотвратят неблагоприятни събития като ситуацията с TrustBuddy - шведска платформа, която фалира заради вътрешни измами, или различните случаи в Китай, където пазарът се развиваше прекалено бързо, появиха се хиляди платформи, някои от които се провалиха за сметка на инвеститорите.

Но финансови измами и сривове могат да се случат навсякъде, независимо от регулациите и одитите - КТБ, Гърция, Енрон, Бърнард Мадоф, т.н.

Това, което можем и ще демонстрираме, е пълна прозрачност:

  • Заставаме с името си зад това, което правим – не се крием, не крием и предишния си опит

  • Нямаме задкулисни собственици или финансиране - произходът на средствата ни е ясен и доказуем.

  • Ще предоставяме ясна информация на кредитополучателите и инвеститорите, без да крием, че съществува риск за инвестицията.

  • Цялата финансова информация, свързана с бизнеса ни, ще бъде общодостъпна и нашите основни одитори ще бъдете самите вие - регулярно може да идвате в офиса ни, за да даваме заедно решения по кредити и да получавате каквато информация ви е необходима за бизнеса ни.