За бирата, споделената икономика и една много приятна вечер

Блог / Новини

За бирата, споделената икономика и една много приятна вечер

5 декември 2017 / 3 мин.

Споделянето ни е важно, ама наистина.
Заради това избрахме да си говорим с хората за взаимната изгода от него и да го превърнем в наша мисия и бизнес. На 30 ноември, преди няколко дни, в Kanaal, успяхме да го превърнем и в много приятен повод да си кажем „Наздраве“.

Beer2Beer в Kanaal беше едно събитие за хората с перспективи, хората с възможности, както и всички останали, които бяха разбрали, че ще има безплатна бира. Хубава крафт бира.

Създадохме я в партньорство със съвсем истинска холандска пивоварна и я натоварихме с  български разговор за споделената икономика, за да вкараме малко свежест и няколко глътки бира, в иначе сухата финансова материя, която умее да плаши хората и ги прави нелюбопитни. А от любопитството и разговорите за бъдещето можем да спечелим всички или минимум да си поговорим с хубави хора и да го посрещнем заедно.

Благодарение на Beer for Investors 5.5%  и Beer for Borrowers 6.5 %, успяхме да утолим жаждата на всички, които дойдоха и се срещнаха с огромния препълнен хладилник, който естествено се превърна в център на веселбата, медиатор между едните и другите, уютен пристан и повод за „Здрасти, аз съм...“, „Може ли отварачката“, „Абе, какво точно е това P2P икономика“ и т.н.

На пост и на поне две бири, готови с отговори или готови да задават нови въпроси, бяха и хората от Klear, които се забавляваха поне колкото всички останали.

В края на събитието всеки си тръгна с поне един нов познат и поне един полезен разговор в джоба, с който едва ли е успял да си плати таксито към къщи, но нищо чудно да го подари на свой приятел, а той на следващ и така нататък.

Beer2beer продължава, в някои от добрите софийски барове, а споделената икономика продължава навсякъде, където бъдещето ще порасне, независимо от миналото и благодарение на всички нас. Наздраве!

Тагове:

Klear